Nombre de la experiencia*	MASTER CLASS TAMARISES IZARRA JATETXEAN Maximizatu
Tokiko hornitzaileekin elkarlanean aritzen gara eta erabilgarritasun-egoeraren inguruko baieztapena ez da beti berehalakoa izaten. Baieztatzeko nahikoa denbora eduki ahal izateko, egin ezazu zure erreserba ekintzaren aurreko eguneko 18:00ak baino lehen. Astelehenetan egingo diren ekintzetarako, berriz, egin erreserba aurreko ostiraleko 18:00ak baino lehen.

Nombre de la experiencia* MASTER CLASS TAMARISES IZARRA JATETXEAN

Javier Izarra chefaren eta bere taldearen eskutik, sorkuntzazko sukaldaritza-tailer honetan euskal gastronomiako errezeta berritzaileenak lantzen ikasiko duzu, esferifizazioen, gelifizazioen eta sifoiaren bidez, sukaldaritzako teknika modernoak eta abangoardiakoak erabiliz.

More details

Selecciona tu opción

40,00 €

Nor da Javier Izarra?

Javier Izarra, jatetxeari berari ematen diona izena, lehengaiari begirune handia dion chef bat da, merkatuko eta sasoiko produktuekiko erabateko grina erakusten duena. Nabarmendu egiten da euskal sukaldaritza tradizionalean antzematen zaion trebetasunagatik, berrikuntza-ikutu batekin betiere, eta bere plateretan zaporeak nabarmenduta.

Esperientzia handia du gastronomiaren munduan eta parte da hainbat proiektutan, Fernando Canales Etxanoberekin batera, Bizkaian eta Madrilen. Horren erakusgarri dira jatetxe hauek: Etxanobe eta Akebaso.

Bi aukera daude tailer honetan parte hartzeko:

  • Tailer bat hilean behin, sukaldaritza modernoaren teknikak ikasteko (hilabete bakoitzaren lehenengo asteartean).
  • Ikastaro pertsonalizatu bat (datak aukeran).

Nahi duzu sukaldaritzako teknika berritzaileak ikasi? Eman izena sorkuntzazko sukaldaritza-tailer honetan!

  • Prezioaren Barne
    Prezioaren Barne: Curso-Taller
  • Prezioz Kanpo
    Prezioz Kanpo: Desplazamiento
  • Partaide minimo eta maximoak
    Partaide minimo eta maximoak: Es una actividad garantizada en fechas determinadas, fuera de esas fechas grupo mínimo 10 pax
  • Iraupena
    Iraupena: 1 hr 30 min
  • Puntu nabarmenak
    Puntu nabarmenak: De la mano de uno de os mejores chefs bizkainos y su
    equipo, podrás aprender en vivo como utilizar las nuevas
    técnicas culinarias
  • Noiz egin daiteke?
    Noiz egin daiteke?:  1 de septiembre
     6 de octubre
     3 de noviembre
     1 de diciembre
  • Irteera lekua eta ordua
    Irteera lekua eta ordua: Restaurante Tamarises Izarra en Getxo
  • Hizkuntzak
    Hizkuntzak: Castellano e Inglés

Write your review

Nombre de la experiencia*	MASTER CLASS TAMARISES IZARRA JATETXEAN

Nombre de la experiencia* MASTER CLASS TAMARISES IZARRA JATETXEAN

Javier Izarra chefaren eta bere taldearen eskutik, sorkuntzazko sukaldaritza-tailer honetan euskal gastronomiako errezeta berritzaileenak lantzen ikasiko duzu, esferifizazioen, gelifizazioen eta sifoiaren bidez, sukaldaritzako teknika modernoak eta abangoardiakoak erabiliz.

Write your review

Erlazionatutako produktuak

Any questions? Please contact us