Tokiko hornitzaileekin elkarlanean aritzen gara eta erabilgarritasun-egoeraren inguruko baieztapena ez da beti berehalakoa izaten. Baieztatzeko nahikoa denbora eduki ahal izateko, egin ezazu zure erreserba ekintzaren aurreko eguneko 18:00ak baino lehen. Astelehenetan egingo diren ekintzetarako, berriz, egin erreserba aurreko ostiraleko 18:00ak baino lehen.

Euskal produktu gastronomikoen dastatze-saioa belaontzian Bilboko Itsasadarretik

Abra-Getxo kirol portutik itsasoratuko gara. Itsasadarrean barrena joango gara Bizkaia Zubi Esekia behatzera. Zubiaren azpitik pasatuko gara eta ibilbideari jarraituko diogu Bilbo industrialetik itsas museora heldu arte. Ibilbidean Txakolinaren eta Ardo Onduaren dastaketa eskainiko dugu mokadu batekin.

Getxora itzuliko gara. Ibilbidean patxaran bat eskainiko dugu euskal gozoekin batera.

More details

Selecciona tu opción

80,00 €

Turismoa, nabigatzea eta ardo onak gogoko badituzu, Bilboko itsasadarrean gora ibiltzea eskaintzen dizugu 12 metroko belaontzi batean: Abra-Getxo kirol portuan ainguratuta dago eta 8 bidaiarirentzako edukiera du. Gainera, edari eta aperitibo desberdinak dastatuko dituzu bertan.

Bilboko Historia itsasoan zabiltzala ezagutzea modu berezi bat da Bizkaiko kulturan murgiltzeko.

Getxotik itsasoratuko gara. Itsasoan barrena Neguriko badiara helduko gara. Bertan ikusiko ditugun jauregitxoak eta etxe handiak Bizkaiko Burdin Meategien eta Labe Garaien jabeek izan zuten ahalmen ekonomikoaren isla dira.

Bokalean Bizkaia Zubi Eseki karismaduna dago, Eiffel Dorrearen antzeko ingeniaritzako lana. 126 urte daramatza bi ibaiertzak lotzen, eta Gizadiaren Ondarea da.

Itsasadarrean Traineru taldeek entrenatzen dute; Euskal Herrian grina handia pizten duen kirola da. Baleen ehizan du sorburua: talaietatik ikuskatzen zituzten baleak eta lehian ibiltzen ziren nork harrapatuko lehendabizi; trainerurik azkarrenak jasotzen zuen arrantzarik onena. Garabi erraldoien artetik nabigatzeak iraganeko garaietara eramaten gaitu, bi ertzetan, Santurtzitik Bilboraino, arrantza-ontziak, merkataritza-ontziak eta gerra-ontziak eraikitzen zituzten ontziolen garaietara.

Ibilbidean Txakolina eta antxoak eskaintzen ditugu, baita Arabako Errioxako Ardo Ondua ere, Idiazabal gaztarekin.

Itsas Museoan amaituko dugu; inguruan daude Euskalduna Jauregia, Deustuko Unibertsitatea, Iberdrola Dorrea, Guggenheim Museoa eta San Mames Futbol Zelai berria.

Itsasadarrean behera goazela patxaran bat hartuko dugu euskal gozoekin.

Ondoko hauek barne: patroi/gidaria, asegurua, erregaia, garbiketa, eta ardo eta cava dastaketa aperitiboarekin.

Iraupena: 4 ordu

  • Prezioaren Barne
    Prezioaren Barne: Travesia en velero
  • Prezioz Kanpo
    Prezioz Kanpo: Desplazamiento hasta el lugar de inicio
  • Partaide minimo eta maximoak
    Partaide minimo eta maximoak: Mínimo 6 y máximo 8 personas
  • Iraupena
    Iraupena: 4 hrs
  • Puntu nabarmenak
    Puntu nabarmenak: Visita guiada personalizada.
    Pasar por debajo del Puente Colgante de Bizkaia.
    Cruzarnos con traineras entrenando, son espectaculares.
    Aprender de la historia industrial de nuestra zona.
    Espectacular cata de un rico txakolí de la zona y un buen
    crianza de la rioja.
    Degustación de los diferentes aperitivos y por último
    brindaremos con pacharán y dulces vascos.
    La subida a la ría se realiza a motor.
  • Noiz egin daiteke?
    Noiz egin daiteke?: Lunes a Jueves 16:00 a 20:00 en verano
    Viernes, Sábado y Domningo;10:30-14:00 y de 16:00 a 20:00
  • Irteera lekua eta ordua
    Irteera lekua eta ordua: Puerto Deportivo de Getxo
  • Hizkuntzak
    Hizkuntzak: Castellano e Inglés
  • Ohar garrantzitsuak
    Ohar garrantzitsuak: El patrón se reserva el derecho a realizar la salida en base
    a la seguridad.
    Se recomienda vestimenta apropiada para la climatología y
    calzado de suela de goma (no negra). En invierno ropa de
    abrigo y agua, y en verano traje de baño, toalla, crema sol.

    Política de Cancelación. Devoluciones:
    0% antes de 72 horas
    0 % antes de 48 horas
    0 % antes de 24 horas

Write your review

Euskal produktu gastronomikoen dastatze-saioa belaontzian Bilboko Itsasadarretik

Euskal produktu gastronomikoen dastatze-saioa belaontzian Bilboko Itsasadarretik

Abra-Getxo kirol portutik itsasoratuko gara. Itsasadarrean barrena joango gara Bizkaia Zubi Esekia behatzera. Zubiaren azpitik pasatuko gara eta ibilbideari jarraituko diogu Bilbo industrialetik itsas museora heldu arte. Ibilbidean Txakolinaren eta Ardo Onduaren dastaketa eskainiko dugu mokadu batekin.

Getxora itzuliko gara. Ibilbidean patxaran bat eskainiko dugu euskal gozoekin batera.

Write your review

Erlazionatutako produktuak

Any questions? Please contact us