Tokiko hornitzaileekin elkarlanean aritzen gara eta erabilgarritasun-egoeraren inguruko baieztapena ez da beti berehalakoa izaten. Baieztatzeko nahikoa denbora eduki ahal izateko, egin ezazu zure erreserba ekintzaren aurreko eguneko 18:00ak baino lehen. Astelehenetan egingo diren ekintzetarako, berriz, egin erreserba aurreko ostiraleko 18:00ak baino lehen.

Gizaki, denbora… ardo baten erroak ezagutu itzazu

Kondairaren jatorri den lurraz goza ezazu

More details

Selecciona tu opción

75,00 €

Antzinako Bilboko muina Alde Zaharra edo Zazpi Kaleak dira. 1983. urtean urez estali zuten uholdeen
ondoren eraberritua izan ostean, Alde Zaharrak oinezkoentzako kaleak, betiko dendak eta dendarik
berritzaileenak, Euskal gastronomiaren harribitxiez dastatzeko aukera ematen duten taberna eta jatetxe
ugari uztartzen ditu.
Alde Zaharrak hiriko eliza eta monumenturik zaharrenak biltzen ditu: Santiagoko katedrala, San
Antongo Eliza, Erriberako Merkatua, Bidebarrietako Udal Liburutegia edo iganderoko merkatutxoa edo
Santo Tomas eguneko azoka bezalako jai- eta aisialdi-ekitaldi askoren eszenatokia den Plaza Barria.
Bilbo, baina, hiri baino askoz gehiago da: bista ezin hobeak dituen mahasti bat bisitatu eta txakolin
bikainenak ezagutu itzazu betiko produktuak dastatzen eta mendiaz gozatzen duzun bitartean.
Upeltegiko enologoaren gidaritzapean, txakolina ekoizteko prozesua ezagutuko dugu, etxeko upeltegia
eta bere mahastiak bisitatuz eta Euskadiko betiko ardoa den txakolinaren usain, zapore eta testurak
deskubrituz.
Upeltegiak berrikuntzaren eta garapenaren aldeko apustua egin du eta egungo kalitatea eta iraganeko
espiritua batzen dituen produktu bat lortu du.
Upeltegia mahatsondoa hazteko kokagune ezin hobean dago, naturaz inguraturik, eta Bilboko
aireportutik 10 minutu eskasera dago. Halaber, Txorierriko sekretuak ezagutzeko aukera ematen du
ere.
Zatoz gure produktuaren frutaz beteriko usain freskoa eta zapore eta testura bereziak ezagutzera;
aukera galezina da!
Mahastian zehar pasiatuz, gure uzta eta bere bilakaera ezagutuko dituzu, upeltegia bisitatu eta
baratzetik dendaraino doan ekoizpen-prozesuaren sekretuak deskubrituko dituzu.
Gure ardoak dastatzearekin batera, bertako produktuekin eginiko pintxo zaporetsuak jan ahal izango
dituzu.

  • Prezioaren Barne
    Prezioaren Barne: 1 Guía profesional
    2 Grupos reducidos
    3 Transporte
    4 Cata txakoli
    5 Seguro de responsabilidad
    6 Material de higiene (gel ymascarillas)
  • Prezioz Kanpo
    Prezioz Kanpo: Alojamiento
  • Partaide minimo eta maximoak
    Partaide minimo eta maximoak: Mínimo 2 y máximo 10 personas
  • Iraupena
    Iraupena: 3-4 hrs.
  • Puntu nabarmenak
    Puntu nabarmenak: Tour diferente dónde se combina tradición e historia
  • Noiz egin daiteke?
    Noiz egin daiteke?: Todo el año
  • Irteera lekua eta ordua
    Irteera lekua eta ordua: Teatro Arriaga
    11.30 am, 12.30 pm , 15.30 pm , 17 pm , 18.30 pm
  • Hizkuntzak
    Hizkuntzak: Castellano
    Euskera
    Inglés
    Francés
    Italiano
    Alemán
    Portugués
    Griego
    Lengua signos
  • Ohar garrantzitsuak
    Ohar garrantzitsuak: Edad de 10 a 99 años
    Grupos especiales para discapacitados y lengua de signos

    Equipamiento: Ropa y calzado cómodo. Aconsejable traer mascarilla propia

    Política de cancelación. Devoluciones:
    75% antes de 72 horas
    50% antes de 48 horas
    25% antes de 24 horas

Write your review

Gizaki, denbora… ardo baten erroak ezagutu itzazu

Gizaki, denbora… ardo baten erroak ezagutu itzazu

Kondairaren jatorri den lurraz goza ezazu

Write your review

Erlazionatutako produktuak

Any questions? Please contact us